Andere inspireren, een kijkje geven achter de schermen, talenten ontdekken en stimuleren, laten zien dat dromen najagen absoluut een goed idee is en mijn kennis delen doe ik graag. In het eerste jaar van Studio Roos gaf ik al bijna 100 workshops!

 

Interesse in een workshop van Studio Roos voor een andere gelegenheid dan hieronder omschreven? Ik kom graag met je in contact.

 

Studio Roos verzorgt helaas geen kinderfeestjes. 

Workshops voor het basisonderwijs

Illustratieposters

Doelgroep: Groep 3 t/m 8

Duur: 90 minuten

Kosten: 90 euro* 

* Vrij van BTW, exclusief reiskosten 

 

Deze succesvolle workshop heeft al vele prachtige groepswerken opgeleverd. Tijdens deze workshop leren kinderen over het beroep illustrator en maken zij zelf een kleine illustratie bij een van te voren gekozen onderwerp. Studio Roos zet in op het creatieve proces en het resultaat is elke keer weer een verrassing. Studio Roos verzorgt de achtergrond waarop alle illustraties samenkomen. 

 

Wanneer de kinderen hun illustratie een plekje geven ontstaan er vaak mooie rollenspellen en verhalen en leren de kinderen over het maken van een compositie. 

  

Tip: Ben je op zoek naar een bijzonder kunstproject voor jouw hele school? Boek deze workshop voor elke groep, dan maken we met de hele school een echt prentenboek!

Beeldenvangers

Doelgroep: Groep 3 t/m 8

Duur: 90 minuten

Kosten: 90 euro*

* Vrij van BTW, exclusief reiskosten 

 

'Hoe kun jij zo goed tekenen?' vragen kinderen mij vaak. Mijn standaard antwoord is: 'Goed kijken, elke dag oefenen en je fantasie gebruiken'. 

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan voor de meeste. Dat bracht mij op het idee voor deze workshop. 

 

Beeldenvangers zijn kijkramen ter grote van een iPad, maar die laten we juist even links liggen tijdens deze workshop.

 

De kinderen leren kijken zoals een kunstenaar kijkt en krijgen met behulp van de beeldenvanger tips om wat ze zien op papier te kunnen zetten. Ook de fantasie komt aan bod, want deze beeldenvangers hebben tal van mogelijkheden om een workshop mee te vullen!

 

Letterbeesten

Doelgroep: Groep 1 t/m 3

Duur: 60 minuten

Kosten: 75 euro*

* Vrij van BTW, exclusief reiskosten 

 

Uit een koffer komt voorzichtig een snuitje tevoorschijn. "Waar ben ik?" vraagt het beest zich af. 'Wat is dit voor beest?' vragen de kinderen zich af. Het is een letterbeest, verdwaald uit letterland! Arm letterbeest. Hoe zou het er uit zien in Letterland? En hoe zouden zijn vrienden er uit zien? Zullen we nieuwe vriendjes voor hem maken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Workshop voor volwassenen

Stempels maken

Doelgroep: Volwassenen 

Datum: Nader te bepalen

Tijd: Nader te bepalen

Locatie: Genietcafe, Zutphen

 

Ben je geïnspireerd geraakt? Toe aan een momentje voor jezelf? Zin in lekkere koffie met gebak en een paar uurtjes creatief bezig zijn?

Tijdens deze workshop geef ik je al mijn tricks en trucs voor het maken van de mooiste stempels en ga je natuurlijk zelf aan de slag. Zo'n zelfgemaakte stempel is ontzettend leuk om bijvoorbeeld je eigen verjaardagsuitnodigingen, tas, stof of post mee te bedrukken.

 


Studio Roos

Jan Vermeerstraat 65

7204 CL Zutphen

06 12782916

info@studio-roos.com

KVK: 66736544