"Adembenemend mooi. Dankjewel!"

 

Van persoonlijk ontwerp...

Naar een muur vol sfeer!

 

Ook een muurschildering van Studio-Roos? 
Stap 1: Plaats een aanvraag. Door mij te mailen, bellen of appen. Spreek meteen je wensen uit en vertel mij in welke ruimte je een muurschildering wilt, wat de afmeting ongeveer wordt en of je al een idee hebt over voor de schildering. Stuur gerust foto's mee van de ruimte of je idee! Is de muur niet helemaal glad of heeft de muur een achtergrondkleur, geef dit dan meteen even aan. 

Stap 2: Ik maak een ontwerp, helemaal speciaal voor jou. Aangepast aan jouw wensen.

Stap 3: Ik kom op bezoek! Dan kunnen we samen het ontwerp bekijken, bespreken, aanpassen en ik kan de ruimte en de muur even zien. We spreken ook af wanneer ik kom schilderen, dus ik neem mijn agenda mee.

Stap 4: Ik pas het ontwerp aan en stuur deze naar je toe. Jij laat weten wat je ervan vindt.
Stap 5: Jij zorgt ervoor dat de ruimte gereed is voor de muurschildering. Dat betekent: de muur is gestuct en geschilderd, ik kan er goed bij, er is genoeg licht en de ruimte is warm genoeg (dan droogt de verf sneller). 

Stap 6: Ik kom bij jou thuis schilderen en ik neem alle materialen en mijn eigen lunch mee. Ik maak de muurschildering en ben daar, afhankelijk van de grootte, meestal 1 a 2 dagen mee bezig. 
Stap 7: Jij kunt de ruimte daarna meteen (weer) inrichten, want de verf droogt snel. Je kunt er zelfs alweer slapen, want de verf is geurloos en vormt geen enkel risico voor jouw gezondheid of die van je kindje. Met een vochtig doekje kun je de muur voorzichtig afnemen.

Stap 8: Je bent zo blij met de muurschildering, je wilt er nog een. Herhaal vanaf stap 1! 

 

Enne, wat kost dat nou eigenlijk? 

De prijs is afhankelijk van jouw wensen en zullen we samen vooraf bespreken. 

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

 

Pssst…. Liever niet op de muur?

Denk dan eens aan een meubel. Zoals een hand geschilderde speelgoedkist, een keukentje of een stoeltje. Ook leuk om als (kraam)cadeau te geven!